Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

Gimnastică | Englezul Max Whitlock se retrage din activitate

Gimnastica Publicat pe 10 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21554103/1/jo7.jpg

Englezul Max Whitlock (31 de ani), campion olimpic la cal cu mânere la Rio de Janeiro şi Tokyo şi medaliat cu aur la sol la Rio, îşi va apăra titlul la cal cu mânere la Paris, în august, la ceea ce va fi a patra sa şi ultima participare la Jocurile Olimpice.

După ce a vorbit deschis despre problemele sale de sănătate mintală după Jocurile Olimpice de la Tokyo şi a luat o pauză de 18 luni, el şi-a anunţat intenţia de a se retrage.

Gimnastică | Englezul Max Whitlock se retrage din activitate

"Această decizie este cea corectă. Pentru ultima mea Olimpiadă, este foarte, foarte ciudat să vorbesc despre asta şi este aproape dificil să exprim ce este. Este o stare de spirit foarte bună să spun că voi da tot ce am mai bun", a declarat el pentru BBC, citat de Reuters.

Whitlock a câştigat, de asemenea, trei medalii olimpice de bronz - la toate probele la Rio, pe echipe şi la cal cu mânere la Londra în 2012.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele