Ultima oră
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo
Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!” Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!”
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”
Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României

Giovanni Becali va avea un film autobiografic! Cum se va numi pelicula

Fotbal Publicat de Tudor Moisa pe 20 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21392276/1/giovanni.jpg

Giovanni Becali este unul din cei mai cunoscuţi şi controversaţi oameni de fotbal din România. 

Impresarul a fost providenţial în transferuile unor jucători precum Hagi, Mutu sau Chivu. Acesta este cunoscut şi pentru stilul caracteristic pe care îl avea în urmă cu mai mulţi ani. Giovanni a jignit de-a lungul timpului mai mulţi jurnalişti şi oameni de fotbal.

Acum, acesta a anunţat că a început filmările la un film autobiografic. Pelicula se va numi "Don Giovanni".

“Am început filmările la filmul ‘Don Giovanni’ care va reprezenta toată viaţa mea. Am contract de exclusivitate cu o firmă şi nu am voie să vorbesc despre asta, doar ţie ţi-am spus. E o excepţie. Filmul va reprezenta adolescenţa mea, maturitatea mea. Vor fi trei actori.

Unul care mă va reprezenta în copilărie, celălalt va reprezenta maturitatea mea, plecarea în occident şi toate aventurile mele şi ultimul eu care ies dintr-o lume periculoasă şi intru în lumea fotbalului şi uite-mă şi astăzi. O să iasă cam într-un an şi jumate. Sunt români, cei mai buni regizori, cei mai buni scenarişti. 

A venit ideea de la ei. După am vorbit cu soţia şi cu copiii. Au acceptat mai greu, pentru că în film va fi exact viaţa mea, cu toate relele şi bunele pe care le-am făcut. Va fi un film de 2 ore jumate. Va fi şi în străinătate, se ocupă firma aceasta. Acum eu filmez cam 3 ore în fiecare zi. Să te pregăteşti cu fracul, că la premieră trebuie să vii foarte bine îmbrăcat”, a spus Giovanni Becali, conform Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele