Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Glover Teixeira, victorie mare în UFC, la 41 de ani!

UFC Publicat pe 8 nov 2020
mail-share icon Email

Galele UFC din 2020 sunt LIVE pe posturile Look şi vă sunt prezentate de Casa Pariurilor.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/19580348/1/santos-vs-teixeira.jpg

Seria transmisiunilor din UFC pe LOOK SPORT 3 Motors&Fights a continuat în această săptămână cu UFC Fight Night 182: Santos vs Teixeira.

Veteranul Glover Teixeira s-a impus în main event-ul UFC Fight Night 182, după ce Thiago Santos a renunţat la luptă în runda a treia a confruntării.

După un start de meci dominat de Santos şi un debut de rundă a treia în care a avut mari probleme, Teixeira a preluat controlul şi şi-a forţat adversarul să iasă din luptă după ce l-a trimis la sol şi l-a ţintuit acolo presând cu cotul pe gât.

Cu un record de 32 de victorii şi 7 înfrângeri, Teixeira, ajuns la 41 de ani, ar putea primi o nouă şansă să lupte pentru titlu la categoria semigrea, la 6 ani distanţă de la ultima tentativă.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele