Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Golgheter la preţ de Black Friday pentru FCSB. Cât trebuie să plătească Becali şi prima reacţie

FCSB Publicat pe 11 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20916929/1/ba.jpg


Marcel Puşcaş, preşedintele celor de la FC U Craiova, a confirmat, vineri, că Gigi Becali trebuie să plătească 100.000 de euro pentru ca Andrea Compagno să poată juca în meciul dintre gruparea olteană şi FCSB (duminică, ora 21:00, live pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro).
 
În momentul în care Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro pentru transferul lui Andrea Compagno la FCSB, Adrian Mititelu a încercat să se asigure că italianul, ajuns între timp golgheterul la zi al SuperLigii 2022/2023, nu va evolua contra echipei sale. A introdus un contract o clauză specială, în valoare de 100.000 de euro, pentru ca Andrea Compagno să-şi poată înfrunta foştii coechipieri. 
 
Cum Gigi Becali a decis să nu achite clauza, vârful care a punctat de 12 ori în acest sezon al SuperLigii va rămâne în afara lotului. O situaţie amuzantă pentru Marcel Puşcaş, cel care şi-a imaginat cum ar decurge meciul, dacă italianul ar fi pe teren:
 
"Poate să joace dacă o să plătească Gigi o sumă de bani. Se zice că 100.000 de euro din câte ştiu.Acum glumim şi Gigi dacă ar plăti 100.000 ca să joace, Andrea tot la noi ar juca. Ne-am trezi şi cu nişte bani şi jucăm şi în 12.
 
E foarte ataşat de clubul nostru, de oraş şi a mulţumit şi public. Încă se vorbeşte de el ca şi cum ar fi la Craiova pentru că e jucătorul care, eu, în 52 de ani de fotbal, nu am văzut aşa ceva. Să vii din San Marino şi să devii golgheterul unei ţări ca România", a declarat Puşcaş, vineri, pentru Fanatik.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele