Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Goztepe – Galatasaray, luni, de la 19.00, pe Look Sport 3 şi PrimaPlay.ro. Cim-Bom nu a mai câştigat de 8 meciuri. Moruţan a fost lăsat în afara lotului

Superlig Publicat pe 21 feb 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20609041/1/ac2.jpg
Ajunsă la opt meciuri fără victorie şi eşuată pe un neverosimil loc 13, Galatsaray se deplasează pe terenul celor de la Goztepe, pentru confruntarea din runda a 26-a. În cel mai ruşinos sezon pentru Cim-Bom-Bom, meciul de luni se anunţă mai mult decât dificil. Gazdele vin şi ele după două eşecuri consecutive şi au o mare foame de puncte.
 

UPDATE: Olimpiu Moruţan nu se află în lotul lui Galatasaray pentru acest duel!

Moruţan nu a început tocmai rău sub comanda lui Fatih Terim, însă se pare că a intrat în dizgraţiile noului „principal” - Domenec Torrent. Potrivit turcilor de la Fotomac, antrenorul este deranjat extrem de tare de prestaţiile tot mai slabe ale românilor şi a decis să ia o decizie radicală pentru meciul cu Goztepe: Moruţan a fost lăsat în afara lotului. 

Celălalt român, Alexandru Cicâldău, se află în lot. 

Ştire iniţială
 
„Înfometată” de puncte este şi Galatasaray, echipă care se va despărţi la finalul sezonului de cei mai mulţi jucători. Printre cei aflaţi pe făraş sunt şi şi românii Moruţan şi Cicâldău, nominalizaţi de presa turcă pe lista ruşinii, unde au fost trecuţi toţi jucătorii de care echipa din Istanbul vrea neapărat să scape cât mai repede.
 
De cealaltă parte, Galatasaray mai poate doar limita proporţiile dezastrului. Fosta deţinătoare a Cupei UEFA şi a Supercupei Europei a ajuns de nerecunoscut. Echipa care domina autoritar fotbalul turc e acum abia a 13-a şi are doar 29 de puncte. Ruşinea e cu atât mai mare cu cât liderul Trabzonspor are cu 31 de puncte mai mult.
 
Goztepe se află trei locuri mai jos, pe 16, prima poziţie deasupra liniei roşii care delimitează echipele ce vor retrograda. Viitoarea adversară a celor de la Galatasaray are 27 de puncte, ceea ce înseamnă că în cazul unei victorii o va depăşi pe Galatasaray.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele