Ultima oră
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!
Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic
Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa
Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!” Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!”
PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax
Arina Sabalenka a primit din nou permisiunea de a lipsi de la conferinţa de presă de la Roland Garros Arina Sabalenka a primit din nou permisiunea de a lipsi de la conferinţa de presă de la Roland Garros

Graham Potter, probleme după rezultatele slabe de la Chelsea. ”Nimeni nu vrea să audă de bietul antrenor din Premier League”

Chelsea Publicat pe 25 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/21031949/1/graham.png

Antrenorul echipei Chelsea, Graham Potter, a afirmat că sănătatea sa mintală a avut de suferit după ce el şi familia sa au primit mesaje abuzive, ca urmare a rezultatelor slabe ale formaţiei londoneze, informează BBC.

Chelsea a câştigat doar două din ultimele 14 meciuri în toate competiţiile şi a pierdut cu Southampton, în Premier League, sâmbăta trecută.

Chelsea a anunţat că oferă întregul sprijin lui Potter şi familiei sale.

”Am primit câteva e-mailuri nu tocmai frumoase, în care mi se dorea moartea. Este evident că nu este plăcut să primeşti aşa ceva", a spus el.

Fostul manager de la Brighton a spus că e-mailurile anonime făceau referire şi la familia lui.

Sub conducerea lui Potter, care a fost numit în septembrie după demiterea lui Thomas Tuchel, Chelsea a câştigat doar nouă din cele 25 de meciuri disputate.

"Aţi putea să-mi întrebaţi familia cum a fost viaţa pentru mine şi pentru ei. Nu a fost deloc plăcut. Dacă mergi la muncă şi cineva te abuzează, nu va fi plăcut. Poţi răspunde în două moduri. Aş putea spune că nu-mi pasă, dar ştiţi că mint. Tuturor le pasă de ceea ce cred oamenii, pentru că suntem pregătiţi să fim conectaţi social.

 Cu rezultatele aşa cum sunt acceptate criticile. Asta nu înseamnă că este uşor. Viaţa ta de familie suferă, sănătatea ta mintală are de suferit, personalitatea ta - este greu. Fanii au dreptul să fie supăraţi. Viaţa este grea pentru mulţi oameni. Mă întrebaţi dacă este greu, eu spun că da, este greu. Suferi. Te superi.

Când eşti în privat, arăţi o emoţie reală cu familia ta. Dar lumea este dură. Trecem printr-o criză energetică, o criză a costului vieţii. Oamenii fac grevă la două săptămâni. Nimeni nu vrea să audă de bietul antrenor din Premier League", a afirmat Potter.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele