Ultima oră
VIDEO | Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-1. Trupa lui Diego Simeone se apropie de podium VIDEO | Atletico Madrid - Athletic Bilbao 3-1. Trupa lui Diego Simeone se apropie de podium
Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A
VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă
VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă
Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League

Greşelile făcute la FCSB care pot duce la ratarea play-off-ului. ”Aici neglijeză ei şi iată rezultatele”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 19 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20863784/1/306313072-5892256324140186-8266518885949599669-n.jpg

FCSB se află într-o situaţie groaznică în campionat, unde se situează pe locul 14 şi a înregistrat o singură victorie. Trupa lui Dică nu o duce mai bine în grupa de Conference League, unde a adunat un singur punct, după 1-3 cu West Ham şi 0-0 cu Anderlecht.

”Roş-albaştrii” se află într-o imposibilitate de a obţine rezultate bune în campionat, iar Narcis Răducan, fost jucător al Stelei e de părere că strategia pe care o foloseşte Dică este total greşită, iar echipa poate rata play-off-ul în acest sezon, lucru devastator pentru FCSB.

"Să ajungi în play-off, trebuie să depăşeşti 38 de puncte, poţi să mai ai speranţă pentru că şi alte echipe au mai făcut tot atâtea puncte.

Acum e de discutat şi strategia asta, adică de focusat pe o singură competiţie. Mie nu mi s-a părut o strategie bună să joci aşa cu Anderlecht, pentru că clubul este focusat pe vânzarea de jucători.

Păi aceşti jucători trebuie crescuţi şi să fie pregătiţi încă de acasă, să poată să joace din 3 în 3 zile.

Dacă tu abordezi astfel aceste obiective, când jucătorii trebuie să joace din 3 în 3 zile, nu are logică. Iar rezultatele o demonstrează. Iată că au scos un punct din 6 posibile", a spus Narcis Răducan, pentru Digisport.

Fostul jucător e de părere că Gigi Becali nu a pus la fel de mult accent pe compartimentul defensiv aşa cum a pus pe cel ofensiv, iar din acestă cauză echipa nu poate câştiga meciuri.

"Cred că domnul Becali trebuie să trateze postul de fundaş central ca şi pe cel de atacant. Dacă se gândeşte puţin, în istoria clubului, când au fost cele mai bune rezultate, au fost atunci când au avut fundaşi foarte buni, Varela, Goian, echipa aia foarte bună.

Iar apoi jucătorii tineri şi de perspectivă, când au jucători de valoare şi cu experienţă în spate şi lângă ei, atunci şi ei funcţionează şi se ridică la alt nivel. Atflel nu prea merge

La jocul avântat al FCSB-ului, e nevoie de un joc în care să nu fie atât de puţini jucători capabili să recupereze mingea. Ai nevoie şi de experienţă şi de valoare, deci trebuie regândit aici.

Nu poţi să fii cel mai bun din România pe 3 poziţii, e foarte greu. Aici neglijeză ei şi iată rezultatele. Poate i-o fi spus şi nu a înţeles. Mie aşa mi se pare, că sunt vulnerabili.

Dai 1.5 milioane pe un fundaş, dar joacă la mijlocul terenului. Păi atunci poate să joace oricine acolo. Dacă poate să joace oricine, atunci iată ce se întâmplă.

Pe Varela parcă a dat un milion, nu? Mulţi bani pe atunci. Bineînţeles că găseşti în Europa un fundaş bun de banii ăştia", a spus Răducan.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele