Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Greşeşte FCSB în cazul lui Radaslavescu? Stelea a dezvăluit o discuţie avută cu Hagi: "Joacă oriunde de la mijloc în sus. Inclusiv vârf!"

FCSB Publicat pe 6 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20880510/1/radaslavescu.jpg


Gică Hagi consideră că FCSB face o greşeală pentru că nu-i acordă mai multă încredere lui Eduard Radaslavescu, mijlocaşul în vârstă de 18 ani în schimbul căruia vicecampioana le-a plătit un milion de euro celor de la Farul, în această vară.
 
Capabil să joace oriunde în linia de mijloc, talentatul internaţional de tineret nu a reuşit să se impună până acum în echipa lui Nicolae Dică, strângând doar 162 de minute în cele şase meciuri în care a fost folosit. Pentru Bogdan Stelea şi Gică Hagi, Radaslavescu e un jucător complet, care poate fi folosit inclusiv în linia de atac:
 
"Eu, în vară, m-am întâlnit cu Hagi şi am vorbit cu el. Mi-a spus că Radaslavescu poate să joace orice de la mijloc în sus. Orice! Mi-a zis că poate să joace orice. Inclusiv vârf", a spus Stelea, fost coleg în Generaţia de Aur cu Hagi şi fost antrenor la Viitorul, pentru Digi Sport.
 
"Vă zic un singur lucru. A jucat în play-off anul trecut, cu cele mai bune echipe, şi a câştigat. E un decar-optar complet. Aşa l-am văzut eu cât a fost la mine. Răzvan Marin, Cicâldău, mijlocaşii de la naţională, o au grea cu el. La cum îl cunosc, vor avea o competiţie foarte mare cu el în perioada următoare, 100% vă spun. 
 
E vorba de adaptare acum. Hazard era cel mai bun, dar la Madrid nu s-a adaptat. Daţi-le timp copiilor, trebuie să se adapteze. Trebuie să îi dai curaj, încredere. Tu eşti în spatele lui", spunea Hagi, de curând, când era întrebat despre situaţia mijlocaşului cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro. Anul trecut, "Regele" l-a folosit pe Radaslavescu în 25 de meciuri, titularizându-l inclusiv în play-off.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele