Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Grupul Open Stadiums, care apără drepturile femeilor, cere FIFA să excludă Iranul de la CM din Qatar

CM 2022 Publicat pe 30 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20874479/1/twitter-open-stadiums.jpg

Grupul Open Stadiums a solicitat FIFA să excludă Iranul de la Cupa Mondială din Qatar, din cauza felului în care sunt tratate femeile iraniene, informează Reuters.

Organizaţia a precizat, într-o scrisoare adresată preşedintelui FIFA Gianni Infantino, că autorităţile iraniene refuză în continuare accesul femeilor la meciuri.

“Federaţia iraniană nu este doar un complice al crimelor regimului. Este o ameninţare directă pentru siguranţa femeilor suporteri din Iran şi de oriunde echipa noastră naţională joacă în lume. Fotbalul ar trebui să fie un loc sigur pentru noi toţi.”, se arată în scrisoare.

“De aceea, ca iubitori ai fotbalului iranieni, cu durere în suflet trebuie să ne exprimăm profunda îngrijorare cu privire la participarea Iranului la Cupa Mondială. De ce să le ofere FIFA statului iranian şi reprezentanţilor săi o scenă globală când nu doar că refuză să respecte drepturile de bază ale omului, ci şi torturează şi ucide oameni? Unde sunt principiile FIFA? Drept urmare, cerem FIFA, în baza articolelor 3 şi 4 din statutele sale, să excludă imediat Iranul de la CM din Qatar.”, a precizat Open Stadiums.

Articolele menţionate fac referire la drepturile omului şi la discriminare.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele