Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Guardiola a identificat ce e de făcut pentru a o elimina pe Real Madrid. ”Vom încerca să ajustăm unele detalii în retur”

Manchester City Publicat de Daian Cutu pe 10 mai 2023
mail-share icon Email

Antrenorul Josep Guardiola este mulţumit de remiza înregistrată de Manchester City, scor 1-1, cu Real Madrid, în Liga Campionilor, dar crede că în retur echipa sa trebuie să încerce să atace mai mult.

"Vreau să felicit echipa, pentru că nu a fost un scenariu uşor împotriva celor de la Real. Prin istoria lor, prin calităţile pe care le au... Am început meciul foarte bine, dar am suferit din cauza unei finalizări inteligente a lui Vinicius. Apoi am reuşit să egalăm când ei erau într-un moment mai bun.

Dar ne întoarcem la Manchester pentru a juca o finală în manşa secundă. De partea cealaltă, a fost Real, aşa că nu ne-a surprins cu adevărat. Ne-am apărat foarte bine în general, am fost prezenţi. Acum e ca un meci de baraj. Ştim exact de ce sunt capabili ei. Poate că vor face ajustări, poate că nu.

Va trebui să încercăm să atacăm mai bine. Vom încerca să ajustăm unele detalii în retur, să fim mai fluenţi şi să jucăm cu ceva mai mult ritm. Vom juca acasă şi ştim că ne simţim mai confortabil în faţa publicului nostru. Este important, pentru că echipa care va câştiga va merge în finală", a declarat Guardiola.

Formaţia Manchester City a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, marţi, în deplasare, în compania echipei Real Madrid, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Partida retur va avea loc săptămâna viitoare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele