Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Guardiola a trans concluziile revenirii de senzaţie a lui City cu Tottenham. ”Ne lipseşte pasiunea, dorinţa de a câştiga din primul minut”

Manchester City Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20989291/1/guardiola.jpg

Partida Manchester City – Tottenham, transmisă în direct de Prima Sport 1, s-a terminat cu victoria ”cetăţenilor”, scor 4-2, după ce elevii lui Pep Guardiola au fost conduşi cu 0-2.

Kulusevski (min. 44) şi Emerson (min. 45 + 2) i-au adus pe învinşi în avantaj la finalul primei reprize din restanţa contând pentru etapa a 7-a din Premier League.

Alvarez (min. 52), Haaland (min. 53) şi Mahrez (min. 63 şi 90) au reuşit prin golurile lor să o menţină pe City în lupta pentru titlu şi să îi îndepărteze pe londonezi de locurile de Champions League.

 

”Ne lipseşte pasiunea, dorinţa de a câştiga din primul minutul. La fel este şi pentru spectatorii noştri, fanii noştri. Au stat atât de tăcuţi timp de 45 de minute.

Este datoria mea, este treaba mea. Îmi vreau fanii înapoi. Îmi vreau fanii aici. Vrem sprijin din partea lor în orice moment. Trebuie să o facem, dar toată lumea este relaxată. Premier League nu ne aşteaptă.

Avem un adversar precum Arsenal, care nu a mai câştigat de mult timp Premier League şi sunt extrem de nerăbdători să o facă. Suntem pe locul doi în campionat”
, a declarat Guardiola, după meci.

Tottenham rămâne cu 33 de puncte pe locul 5 de Europa League, la 5 puncte distanţă de Newcastle (locul 4 de UCL), care are şi o partidă în minus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele