Ultima oră
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”
EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună” EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună”

Gură de oxigen pentru Gigi Mulţescu. Mihai Eşanu revine în poartă pentru primul meci din play-out

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 12 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20112318/1/esanu.jpg

Mihai Eşanu (22 de ani) revine între buturile lui Dinamo mai repede decât se preconiza. Portarul a suferit o leziune musculară la Campionatul European U-21, unde nu a apucat să joace, Adi Mutu folosindu-l exclusiv pe Andrei Vlad de la FCSB.

Gigi Mulţescu a jucat două meciuri fără Eşanu şi l-a folosit pe norvegianul Gudmund Kongshavn. Acesta s-a descurcat foarte bine cu CFR Cluj (0-1), însă a greşit flagrant cu Clinceni (1-3), etapa trecută, când a primit gol direct din corner.

Cei de la ProSport scriu că Eşanu are şanse foarte mari să joace din primul meci din play-out, acolo unde Dinamo are emoţii pentru evitarea retrogradării.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele