adplus-dvertising
Ultima oră
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general
Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!” Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!”
Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli

Guvernul britanic a cerut oficial UEFA să investigheze incidentele de la finala Ligii Campionilor

Champions League Publicat pe 30 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20723601/1/nadine-dorries-tw.png


Secretarul britanic al culturii, Nadine Dorries, a cerut UEFA să investigheze în mod oficial scenele "profund îngrijorătoare" care au întârziat începerea finalei Ligii Campionilor, informează BBC.
 
"Imaginile şi relatările fanilor lui Liverpool şi ale presei la intrarea lor pe Stade de France sunt profund îngrijorătoare. Mii de deţinători de bilete au călătorit la Paris în timp util pentru a-şi susţine echipa în cel mai important meci al sezonului. Îndemn UEFA să lanseze o investigaţie oficială cu privire la ce a mers prost şi de ce, în coordonare cu personalul stadionului, poliţia franceză, Federaţia Franceză de Fotbal, poliţia din Merseyside şi Clubul de Fotbal Liverpool", a declarat Nadine Dorries, care conduce departamentul guvernamental responsabil şi de sportul britanic.
 
Poliţia franceză a fost criticată pentru că a folosit gaze lacrimogene şi spray-uri cu piper împotriva unor fani ai lui Liverpool care aşteptau să intre pe stadionul din Paris, sâmbătă.
 
Organismul de conducere al fotbalului european, UEFA, a declarat că va "revizui urgent aceste chestiuni".
 
Ministerul francez al Sporturilor a convocat pentru luni o întâlnire cu UEFA, Federaţia Franceză de Fotbal, asministratorii stadioanelor şi poliţia pentru a "trage învăţăminte" din acest eveniment.
 
Ministrul francez de interne, Gerald Darmanin, a părut să dea vina pe suporterii britanici, scriind sâmbătă pe Twitter că mii de persoane nu aveau bilete corespunzătoare şi au forţat intrarea, susţinând totodată că unii au agresat stewarzii.
 
Lovitura de începere a meciului de pe Stade de France a fost întârziată cu 36 de minute, UEFA invocând iniţial "sosirea târzie" a fanilor la stadion.
 
Însă mulţi suporteri ai lui Liverpool au vorbit despre cozile lungi din orele premergătoare meciului şi despre un răspuns dur al poliţiei la numărul mare de fani care a aglomerat porţile.
 
Ulterior, UEFA a pus întârzierea pe seama unor "motive de securitate" şi a declarat că turnicheţii din sectoarele rezervate suporterilor echipei Liverpool au fost "blocaţi de mii de fani care au cumpărat bilete false care nu funcţionau".
 
Poliţia din Merseyside a declarat că agenţii desfăşuraţi la Paris "au raportat că marea majoritate a fanilor s-a comportat exemplar, ajungând la turnicheţi mai devreme şi stând la coadă aşa cum li s-a indicat".
 
Poliţia din Paris a declarat că a efectuat 105 reţineri cu prilejul finalei, iar 39 de persoane sunt încă în arest.
 
Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0). Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri