Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei

Manchester City Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21506803/1/profimedia-0842369856.jpg

Manchester City a învins marţi seara, în deplasare, scor 6-2, gruparea Luton Town, în optimile de finală ale Cupei Ligii, calificându-se în sferturile competiţiei.

Atacantul norvegian Erling Haaland a marcat cinci goluri pentru învingători, patru dintre ele din pasele lui De Bruyne.

Recitalul comun Erling Haaland – Kevin de Bruyne a început în minutul 3 al meciului de pe Ewood Park, când belgianul a pasat şi norvegianul a deschis scorul. În minutul 18, De Bruyne a pasat din nou şi Haaland a trimis în plasă pentru 2-0. Până la pauză, De Bruyne a mai oferit un assist şi atacantul norvegian a făcut 3-0. Jordan Clark a redus din diferenţă în minutul 45, iar după pauză acelaşi jucător a reuşit dubla, iar Luton Town s-a apropiat la un gol de City, scor 2-3.

Însă De Bruyne – Haaland a mai lovit odată, în minutul 55, iar Erling a înscris şi a cincea oară, în minutul 57, dar de datat acesta din pasa lui Bernardo Silva.

Scorul final, 6-2,  fost stabilit de Kovacic, în minutul 72 şi Manchester City s-a calificat fără emoţii în sferturile Cupei Ligii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele