Ultima oră
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”
Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept” Luis Enrique, după eliminarea din semifinalele UEFA Champions League: „Fotbalul este uneori nedrept”
Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună” Pleacă Mitriţă de la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru a făcut anunţul: „Există o ofertă bună”
Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate Torţa olimpică, întâmpinată miercuri la Marsilia cu fast şi în condiţii stricte de securitate
Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti Nu e Mircea Lucescu! Dan Şucu pregăteşte bomba momentului pe banca Rapidului! Antrenorul legendar care ar putea ajunge în Giuleşti

Haaland, de neînduplecat. Unde vrea să evolueze din sezonul următor

Borussia Dortmund Publicat de Daian Cutu pe 31 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/19437217/1/haaland.jpg

Erling Haaland (20 de ani) a impresionat în acest sezon de Bundesliga, reuşind să marcheze 18 goluri, în 20 de partide, pentru Borussia Dortmund.

Atacantul este ofertat de marile cluburi ale Europei, dar este de nechintit în decizia de a mai rămâne cel puţin încă un sezon pe ”Signal Iduna Park”, cu obiectivul clar de a câştigat campionatul Germaniei şi a oprit supremaţia celor de la Bayern.

"Am contract cu Dormuntd până în 2024 şi marele meu ţel este să câştig titlul în Bundesliga cu Borussia. Aş vrea să sărbătoresc un eventual succes cu minunaţii noştri suporteri!

Avem calitatea pentru a ne impune în Bundesliga, dar trebuie să trecem la fapte. Bayern şi-a arătat superioritatea prin constanţa de care a dat dovadă", a declarat Haaland, pentru publicaţia Bild.

mail-share icon Email
viewscnt