Ultima oră
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri

Haaland nu a mai rezistat şi a vorbit pentru prima oară despre transferul său: „Este multă presiune pe mine”

Borussia Dortmund Publicat de Răzvan Cîrceag pe 15 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20553977/1/borussia-dortmund-haaland.jpg

În ultima perioadă, numele lui Erling Haaland este cel mai rostit când vine vorba de transferuri. Toţi fanii fotbalului aşteaptă cu sufletul la gură perioada de mercato din vară, pentru a vedea ce destinaţie şi-a ales superstarul norvegian. 

Până acum nu avem nimic oficial, însă zvonurile arată că şi-ar dori cel mai mult un transfer la Real Madrid. Haaland a abordat în premieră subiectul transferului său, după victoria 5-1 cu Freiburg, când a reuşit şi o dublă. 

"În ultimele şase luni am ales să nu spun nimic din respect pentru Dortmund, dar clubul vrea să fac o decizie acum. Tot ce vreau eu să fac este să joc fotbal, dar mă presează în legătură cu viitorul meu, iar asta că trebuie să iau o decizie curând.

Dortmund vrea să iau o decizie, iar asta înseamnă că lucrurile se vor întâmpla acum. Au început să pună multă presiune pe mine şi trebuie să accept, aşa că acum e momentul să începem aceste lucruri.

Suntem în mijlocul unei perioade dificile, cu multe meciuri. Am spus de la început că îmi doresc să mă concentrez asupra fotbalului pentru că aşa reuşesc să fiu la cel mai înalt nivel, dar acum nu pot face asta", a spus Haaland, pentru postul TV norvegian Viaplan. 

 

mail-share icon Email
viewscnt