Ultima oră
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

Haaland nu va ajunge la Barcelona! Joan Laporta a anunţat categoric: „Ne-ar afecta economia, nu se poate!”. Totuşi a anunţat 4 transferuri pe Camp Nou

Barcelona Publicat de Răzvan Cîrceag pe 26 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20652018/2/haaland.jpg

Deşi au existat foarte multe zvonuri privind transferul lui Erling Haaland la Barcelona, clubul catalan nu are puterea financiară să-l aducă în acest moment. Joan Laporta a fost categoric în această privinţă. 

Preşedintele Barcelonei a avut totuşi şi veşti încurajatoare pentru fanii formaţiei blaugrana, a afirmat că se vor face cel puţin 4 transferuri în vară. 

„Nu voi vorbi despre anumiţi jucători, dar vă pot spune că nu vom realiza niciun transfer care ar putea afecta financiar clubul. Sunt anumite transferuri pe care nu le putem face pentru că ne-ar afecta economia până în 2023 (n.r. – întrebat despre Erling Haaland). Membrii board-ului pot să stea calmi pentru că nu ne vom pierde capul pentru o operaţiune de asemenea magnitudine. 

Foarte mulţi fotbalişti vor să vină la Barcelona, le place acest club, echipa, filozofia noastră, modul nostru de lucru şi felul în care interpretăm fotbalul. Iar asta e bine, vedem acest lucru foarte des, în multe cazuri.

Vom realiza cel puţin 4 transferuri pentru a reîmprospăta atacul, linia mediană şi defensiva. Cei care vor veni vor fi nevoiţi să se adapteze unui nivel salarial şi unei structuri economice care să poată asigura sustenabilitatea şi echilibrul clubului.

Vreau să fie clar că noi punem echipa în faţa tuturor. Vrem să avem o echipă puternică în fiecare zonă. Nu ne dorim să promovăm sau să căutăm jucători care sunt deasupra echipei”, a spus Joan Laporta, pentru Mundo Deportvo. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele