Ultima oră
Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta” Valentin Ţicu a reacţionat după ce i-a rupt piciorul lui Dragoş Iancu ”Mi-a fost greu să văd faza. Mă simt ca şi cum eu am păţit asta”
Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva” Marius Măldărăşanu, după accidentarea groaznică a lui Dragoş Iancu, provocată de Ţicu. ”Pe terenul de fotbal nu cred că exista aşa ceva”
Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8 Sheffield United a fost demolată de Newcastle, scor 0-8
LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Execuţia superbă a lui Darius Olaru, care a dublat avnatajul ”roş-albaştrilor” LIVE VIDEO ǀ Sepsi – FCSB, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Execuţia superbă a lui Darius Olaru, care a dublat avnatajul ”roş-albaştrilor”
VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor VIDEO ǀ Petrolul – Hermannstadt 0-0, sibienii nu au profitat de omul în plus. Accidentare groaznică în tabăra oaspeţilor
VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1 VIDEO | Empoli, echipa lui Răzvan Marin, a cedat pe teren propriu în faţa lui Inter, scor 0-1

Haaland nu va juca în Liga Campionilor cu FC Sevilla!

Champions League Publicat pe 30 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20903743/1/haa.jpg


Atacantul echipei Manchester City, Erling Haaland, nu va juca miercuri cu Sevilla în Liga Campionilor, ca măsură de precauţie.
 
Accidentat la gleznă săptămâna aceasta la meciul cu Dortmund (0-0), norvegianul nu a fost folosit, sâmbătă, la meciul cu Leicester City.
 
Pep Guardiola a spus după meci că nu îşi va asuma niciun risc cu atacantul său (22 de goluri în acest sezon): „Nu va juca împotriva Sevilla pentru că ne-am calificat deja şi sper că împotriva lui Fulham (sâmbătă) va putea ajuta", a precizat Guardiola.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri