Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Haaland surprinde după ce a marcat 5 goluri cu Leipzig şi a intrat în istoria Champions League: ”I-am spus lui Guardiola că voiam să înscriu 6!”

Champions League Publicat pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21058315/1/profimedia-0762826729.jpg

Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 7-0, echipa RB Leipzig, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Atacantul norvegian Erling Haaland a intrat în istoria Ligii, devenind al treilea jucător care marchează de cinci ori, după Lionel Messi şi Luiz Adriano.

Haaland a marcat în minutele 22 (penalty), 24, 45+2, 53 şi 58, celălalte goluri fiind înscrise de Gundogan (49) şi De Bruyne (90+2).

Fotbalistul echipei Manchester City a declarat că după toate aceste reuşite poate spune că superputerea sa este să înscrie.

”I-am spus lui Guardiola că voiam să marchez 6 goluri!”

“Sunt mândru că joc în Liga Campionilor. Iubesc această competiţie, toată lumea ştie asta. Sunt foarte fericit. Cinci goluri şi victorie cu 7-0 acasă.

Nu îmi amintesc toate golurile, pur şi simplu şutam. După cinci goluri, pot spune că superputerea mea este să marchez. Au fost multre goluri.

Nu m-ama gândit, pur şi simplu am trimis mingea în poartă. La fel la fiecare gol, nu m-am gândit. I-am spus lui Pep Guardiola că mi-ar plăcea să reuşesc un dublu hattrick, dar asta este...”, a spus Haaland, potrivit site-ului oficial al clubului din Manchester.

Recordurile deţinute de Haaland în Champions League:

Cel mai tânăr jucător care a înscris 15 goluri (la 20 de ani şi 126 de zile)

Jucătorul care a ajuns cel mai rapid la 15 goluri înscrise (12 meciuri)

Cel mai tânăr care a ajuns la 20 de goluri înscrise (20 de ani şi 231 de zile)

Jucătorul care a ajuns cel mai rapid la 20 de goluri înscrise (14 meciuri)

Cel mai tânăr care a ajuns la 25 de goluri înscrise (22 de ani şi 47 de zile)

Jucătorul care a ajuns cel mai rapid la 25 de goluri înscrise (20 de meciuri)

Cel mai tânăr care a ajuns la 30 de goluri înscrise (22 de ani şi 236 de zile)

Jucătorul care a ajuns cel mai rapid la 30 de goluri înscrise (25 de meciuri)

Singurul jucător care a reuşit un hattrick în prima repriză la debutul în competiţie

Singurul jucător care a înscris de mai multe ori în patru meciuri în care a jucat consecutiv

Singurul jucător care a înscris mai mult de un gol la debutul în competiţie pentru trei echipe diferite

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri