Ultima oră
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin

Hagi e lider în SuperLigă şi prinde încredere: "Sunt cel mai fericit! Echipa asta trebuie să se bată la titlu"

Farul Constanta Publicat pe 22 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20828783/1/gh.jpg


Victoria Farului cu FC Voluntari, 2-1, care i-a transformat pe constănţeni în liderii SuperLigii, l-a mulţumit pe Gică Hagi.
 
Managerul tehnic al Farului se consideră un antrenor fericit, dar atrage atenţia că echipa sa are nevoie de susţinere financiară pentru a se bate cu şanse reale la titlul de campioană a României:
 
"Cred că avem o echipă talentată, meritul este al jucătorilor, care au făcut o echipă foarte bună. Provocarea noastră, a staff-ului, este să aducem jucătorii într-o stare fizică foarte bună.
 
O victorie de moral, o victorie frumoasă, care ne uneşte mai mult. Chiar putem să facem o figură frumoasă! Am vrut să fim pe primul loc, am schimbat lucrurile la pauză.
 
Nu contează cum începi, contează cum termini, asta e filosofia mea în fotbal. Supărat? Sunt cel mai fericit din România!
 
Clubul nostru nu are bani, să nu uitaţi lucrul ăsta. Dacă am avea şi bani, am fi departe! Din păcate, suntem obligaţi să luăm jucători care nu sunt în formă. Nu avem niciun leu pentru achiziţii! Factorul economic e fundamental.
 
Suntem la începutul proiectului, sper ca toată lumea să vină. Vorbim de Dobrogea, o regiune foarte mare. Sper să vină stadionul cât mai repede. Echipa trebuie să se bată la titlu", a spus Hagi, la flash-interviul de după meciul de la Ovidiu.
 
Farul e noul lider din SuperLigă! Echipa lui Gică Hagi a revenit cu FC Voluntari, a câştigat cu 2-1, în direct la Prima Sport 2, şi a ajuns la trei victorii şi trei egaluri în primele şase meciuri ale sezonului, suficient pentru a trece peste Rapid în clasament.
 
Startul de meci a aparţinut eforturilor lui Denis Alibec de a agasa defensiva adversă şi a marca, dar ocaziile ratate de atacant (minutele 8 şi 14) aveau să se răzbune în minutul 24, când Aioani a greşit, iar Matricardi a înscris cu călcâiul, după un şut al lui Daniel Florea. 
 
Pe start de repriză secundă, Farul şi-a masat adversarul în propria jumătate, iar Alibec a găsit drumul spre gol foarte devreme, încă din minutul 46. Acelaşi Alibec a lovit bara în minutul 48, dar mesajul era cât se poate de clar: Farul din repriza a doua nu mai are nimic în comun cu echipa lui Hagi din prima parte. După o dublă ocazie în minutul 76, Farul a primit penalty în minutul 80, după un henţ al lui Armaş, iar Larie a transformat fără niciun fel de emoţii.
 
Farul - FC Voluntari s-a terminat 2-1, o victorie greu obţinută de echipa lui Hagi, dar care-i duce pe constănţeni în fotoliul de lider, cu 12 puncte, la egalitate cu Rapid, dar cu un golaveraj superior (7-3 faţă de 6-3). Ilfovenii rămân cu şapte puncte din trei meciuri.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele