Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Hagi merge în Gruia cu un lot decimat! Încă două absenţe, după Jefte şi Adi Petre

Farul Constanta Publicat pe 30 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20689925/1/fcviitorulro-5.jpg


Farul merge în Gruia (duminică, de la 21:30) cu multe probleme de lot! Pe lângă Adi Petre, suspendat, şi Jefte, accidentat, Gică Hagi l-a pierdut şi pe Ionuţ Larie.

UPDATE sâmbătă, 30 apriie, ora 13:50: Fundaşul stânga Bradley de Nooijer s-a accidentat astăzi, la ultimul antrenament înaintea deplasării la Cluj, şi a devenit indisponibil pentru partida de mâine împotriva campioanei CFR, din etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1, anunţă Farul Constanţa.
 
De Nooijer se alătură, din păcate, unei liste importante cu jucători indisponibili pentru partida cu CFR Cluj, pe care se mai află căpitanul Ionuţ Larie - accidentat în ultima partidă de campionat cu FCSB, Jefte Betancor - accidentat în partida cu Universitatea Craiova, precum şi Adrian Petre - suspendat şi pentru acest meci.
 
Liderul defensivei constănţenilor, Larie a suferit o accidentare la spate, iar problema fizică îl face pe stoperul în vârstă de 35 de ani să rateze, în proporţie de 90%, meciul cu CFR. Unul pe care Hagi îl va ataca şi cu puţine soluţii în linia ofensivă, acolo de unde vor lipsi golgheterii Jefte Betancor şi Adrian Petre:
 
"Va fi un meci puternic cu CFR, e un adversar pragmatic, are experienţă, e pe primul loc şi îşi doreşte să câştige campionatul. Sper să ne ridicăm nivelul, la fel cum am făcut în meciul de acasă, când ne-am luptat cu ei. 
 
Adi Petre e în continuare suspendat, Jefte e mai bine după accidentare, iar Larie are o problemă la spate, nu cred că va fi apt pentru acest meci. De Nooijer are şi el o problemă, nu s-a antrenat două zile, dar cred că va juca. Încercăm să găsim soluţii şi să facem un meci foarte bun. Trebuie să mergem încrezători şi să ne autodepăşim", declarat Hagi, vineri, în conferinţa de presă în care a prefaţat duelul cu Dan Petrescu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele