Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Hagi pregăteşte un transfer interesant: Ion Gheorghe, aproape de Farul!

Farul Constanta Publicat pe 26 apr 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20685920/1/cr.jpg


Gică Hagi e cu gândul la următorul sezon şi se pregăteşte să facă un transfer interesant. Managerul tehnic al Farului e în discuţii avansate cu Ion Gheorghe, mijlocaş ofensiv în vârstă de 22 de ani care nu-şi va prelungi contractul cu FC Voluntari şi ar putea ajunge la Constanţa din postura de jucător liber de contract.
 
Unul dintre cei mai buni jucători ai ilfovenilor în ultimii ani, Gheorghe a decis să refuze propunerea făcută de clubul lui Florentin Pandele, iar pe 10 aprilie, la finalul meciului cu FCSB (0-4), a anunţat că nu va mai continua sub comanda lui Liviu Ciobotariu. Imediat, Hagi a intrat pe fir, iar Orange Sport anunţă că discuţiile dintre cele două părţi sunt avansate şi că mijlocaşul ofensiv are şanse mari să ajungă la Farul.
 
Cotat la 1.3 milioane de euro, Gheorghe e capabil să acopere orice post din linia de trei din spatele atacantului, a marcat cinci goluri şi a oferit tot atâtea pase decisive în 32 de meciuri jucate pentru FC Voluntari în acest sezon şi, în general, se bucură de o imagine bună în fotbalul românesc.
 
"Nu am ajuns la niciun consens. Contractul meu expiră în vară. Pe această cale vreau să le mulţumesc celor de la Voluntari. Îmi doresc să am parte de o nouă provocare, am petrecut deja 4 ani aici. Asta le-am spus şi celor din conducere.  Eu mi-am făcut treaba ca înainte, sunt deciziile lui Mister. Acum, că suntem în play-off, poate vrea să îşi contureze lotul pentru sezonul următor. Sincer, mi-aş dori să plec în afară", spunea Gheorghe, la finalul meciului FCSB - FC Voluntari 4-0, ultima partidă în care a fost folosit titular de către Liviu Ciobotariu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele