Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Hagi se teme de confruntarea cu Chindia. ”A primit mai multe goluri, dar a şi marcat mai multe de când a venit Mihalcea”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 28 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20794182/1/hagi-fb-1.jpg

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat că echipa Chindia Târgovişte a primit mai multe goluri, dar a şi marcat de când este antrenată de Adrian Mihalcea, precizând că formaţia este una mai echilibrată.

Hagi a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Farul trebuie să facă un meci complet pentru a marca şi a câştiga acest meci.

“E un meci acasă, o să încercăm să facem fotbalul nostru, să controlăm şi să ne impunem ritmul şi intensitatea jocului. Sperăm să fim penetranţi, să găsim soluţii să marcăm goluri. Chindia, de când a venit Mihalcea, a primit mai multe goluri, dar a şi marcat mai multe. E mai echilibrată, în sensul că doreşte să şi atace, o echipă dacă nu te aperi bine, ştie să te atace. A marcat goluri şi în prima etapă,cu toate că a primit. Trebuie să fim pregătiţi de un meci complet, un meci foarte bun făcut acasă, pe ambele faze, dar în primul şi în primul rând să atacăm foarte bine pentru că trebuie să marcăm. Ne dorim să marcăm şi să luăm cele trei puncte”, a transmis Gheorghe Hagi.

El a precizat că pentru acest meci nu poate conta pe Boboc şi pe Alibec, ambii nefiind la 100% din capacitate şi că în rest nu sunt alte probleme de lot.

În primele două etape din noul sezon Chindia a marcat trei goluri şi a primit patru.

Meciul dintre Farul şi Chindia are loc, vineri, de la ora 21.30, pe stadionul din Ovidiu. Confruntarea este în direct pe Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele