Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Hagi vrea să facă pasul în spate şi cheamă acţionari la Farul: "A venit momentul să schimbăm lucruri clare!"

Farul Constanta Publicat pe 9 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20768812/1/hg.jpg


După doar un sezon de la fuziunea Viitorul - Farul, Gică Hagi anunţă că e gata să facă pasul în spate şi să se retragă din poziţia de acţionar majoritar.
 
Arhitect cap-coadă al proiectului care i-a adus titlul de campion al României, Hagi nu vrea să mai aibă de-a face cu munca de asigurare a biletului, management şi transferuri, motiv pentru care cheamă alături de el, la Constanţa, firme puternice care să investească în Farul şi să ducă echipa de la Malul Mării la următorul nivel.
 
Motivul din spatele dorinţei? Regele vrea să se concentreze strict pe cariera de antrenor şi, la un moment dat, să-şi îndeplinească visul de a antrena o echipă de top a Europei:
 
"Firme puternice trebuie să vină. Am investit, sunt acţionar, dar vreau să rămân cu partea mea. Meseria mea nu e de conducător. Eu sunt antrenor, nu conducător. Nu vreau să fac munca la buget, cum am făcut în ultimii 12 ani. A venit momentul să schimbăm lucruri clare. Vreau să rămân cu maxim 10%-20% din acţiuni la Farul. 
 
O să rămân cu funcţia de manager. Dacă sunt competitiv, o să rămân pe bancă. Dacă nu, o să mă retrag şi o să vină altcineva. Trebuie să schimbăm lucruri clare. Eu am drumul meu. Astăzi o să fiu, mâine n-o să fiu. Acţionar voi rămâne ‘forever’ la Farul. Vrem să facem un club la fel ca în afară. Voi vreţi să fiu cel mai bun, să câştig toate meciurile. Sper să vină lumea puternică!", a spus Hagi, citat de AS.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele