adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Hakim Ziyech a fost la un pas de PSG. Contractul nu a fost omologat din cauza unor bâlbâieli, în ultimele secunde ale perioadei de mercato

Chelsea Publicat de Daian Cutu pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/21001577/1/zi.jpg

Fotbalistul Hakim Ziyech a fost la un pas de Paris Saint-Germain, însă împrumutul său de la Chelsea nu a fost omologat din cauza omisiunilor londonezilor, relatează L’Equipe.

Potrivit sursei citate, după ce a transmis un acord de împrumut eronat, Chelsea a trimis la PSG, un document fără semnătură, de două ori. A treia oară, documentele au fost cele corecte, însă era prea târziu. Fereastra de transferuri era închisă.

PSG a solicitat omologarea împrumutului, însă miercuri dimineaţă, Comisia Juridică a ligii franceze a respins solicitarea.

Ziyech are contract cu Chelsea până în 2025.

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele