Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Handbal masculin ǀ Trofeul Carpaţi, la Oradea, în 28-29 decembrie

Handbal Publicat pe 27 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20932594/1/nat-han-masc.jpg

Trofeul Carpaţi la handbal masculin va avea loc la Oradea, în 28-29 decembrie, iar alături de echipa României vor mai participa Egipt, Algeria şi Slovacia.

Antrenorul naţionalei României, Xavi Pascual, a convocat 24 de jucători, dintre care 21 evoluează în Liga Naţională, cei mai mulţi la campioana Dinamo Bucureşti.

Reunirea naţionalei va avea loc în 26 decembrie.

Reprezentativele Egiptului şi Algeriei sunt calificate la Campionatul Mondial din ianuarie 2023.

Meciurile vor fi transmise la TV, iar biletele urmează să se pună în vânzare în perioada următoare, a transmis FR de Handbal.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele