Ultima oră
La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe La fotbal în sală suntem în Liga Campionilor! United Galaţi, victorie la primul meci din grupe
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"

Handbal | România va fi reprezentată de patru echipe în Liga Campionilor

Handbal Publicat pe 21 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21637653/1/mingi-frh.jpg

Comitetul Executiv al EHF a confirmat, vineri, participarea echipelor Dinamo, Rapid şi Gloria Bistriţa în Liga Campionilor, ediţia 2024/2025.

Dinamo a primit wild card pentru competiţia masculină, iar Rapid şi Gloria Bistriţa pentru cea feminină.

În Liga Campionilor la handbal feminin va evolua şi CSM Bucureşti.

Gloria Bistriţa a ajuns în sezonul 2023/2024 în finala European League la handbal feminin, fiind învinsă în ultimul act de formaţia norvegiană Storhamar Handball Elite, iar Rapid Bucureşti a ajuns până în faza grupelor Ligii Campionilor. Cele două echipe au încheiat campionatul intern pe locuile 3, respectiv 2. Campioana este CSM Bucureşti.

La handbal masculin, Dinamo a câştigat titlul naţional în sezonul 2023/2024 şi a încheiat pe locul 4 în European League.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele