Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

Hanna Oeberg, primul lider stagional în Cupa Mondială de biatlon. Suedia s-a impus şi la masculin

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20936287/1/oeberg.jpg

Suedeza Hanna Oeberg a câştigat proba de individual pe distanţa de 15 kilometri de la Kontiolahti (Finlanda), din cadrul primei etape a Cupei Mondiale de Biatlon la feminin.

Suedeza a avut un singur minut de penalizare şi a terminat cu un avans categoric în faţa norvegiencei Ingrid Tandervold. Podiumul a fost completat de sportiva din Italia, Lisa Vitozzi.

Româncele au terminat modest: Anastasia Tolmacheva - locul 69, Andreea Mezdrea - locul 90, în timp ce Natalia Ushkina nu a luat startul.

Suedia a câştigat şi la masculin

Cupa Mondială de Biatlon a început noua stagiune cu proba de individual de la Kontiolahti (Finlanda), pe distanţa de 20 de kilometri. Învingător a fost suedezul Martin Ponsiluoma.

Acesta a avut un singur minut de penalizare şi a terminat cu 37 de secunde mai repede decât surprinzătorul Niklas Hartweg. Elveţianul de 22 de ani ani fiind la primul podium al carierei. Pe locul al treilea a venit un alt nume neaşteptat, germanul David Zobel.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele