Ultima oră
Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă
VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt
Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine” Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine”
Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV
EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez” EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez”

Haos în baschetul continental. Au fost amânate grupele FIBA Europe Cup. Două echipe din România au de suferit

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 2 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/19468777/1/eur.jpg

Debutul FIBA Europe Cup, cu echipele CSM Oradea şi CSU Sibiu în grupe, a fost amânat cu circa trei luni, pentru data de 6 ianuarie 2021, a anunţat forul european de baschet, care a invocat situaţia pandemică şi complicaţiile cu deplasările şi reglementările legislative din 16 ţări.

Potrivit anunţului FIBA Europe, meciurile din grupe se vor disputa între 6 ianuarie – 3 martie 2021, cu primele două clasate din fiecare grupă calificate în optimi. Acestora li se vor alătura alte două echipe de pe locul 3 cu cea mai bună linie de clasament.

Optimile de finală se vor juca eliminatoriu, ca şi sferturile, semifinalele şi finala, toate în dublă manşă. Datele avansate în prezent: 17 şi 24 martie optimile, 31 martie şi 7 aprilie sferturile,  14 şi 21 aprilie semifinalele, respectiv finala în 28 aprilie şi 5 mai.

FIBA Europe mai are o variantă în lucru, privind faza grupelor, şi anume disputarea partidelor în format turneu, nu cu etape săptămânale.

CSM Oradea şi CSU Sibiu au fost repartizate în grupa D, cu Bakken Bears (Danemarca) şi Beşiktaş (Turcia).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele