Ultima oră
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează!
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Haos la FC Argeş! Jucătorul a rupt tăcerea după umilinţa cu Dinamo şi a dezvăluit că vestiarul s-a separat în două: ”Să vină cei străini să vorbească. Unii nu au salariile plătite!” | VIDEO

Fotbal Internațional Publicat pe 30 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21213281/1/captura-ecran-891.png

Dinamo a obţinut o victorie fără drept de apel cu FC Argeş, scor 6-1, luni, în barajul pentru menţinere/promovare în Superliga.

Dinamoviştii au punctat prin Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56).

Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55. Returul va avea loc sâmbătă. Dinamo a retrogradat din Superliga în sezonul trecut.

La finalul meciului, Andreas Calcan a oferit mai multe declaraţii şi a răbufnit. Jucătorul susţine că la FC Argeş sunt două tabere. De asemenea, el i-a acuzat pe fotbaliştii străini de la echipă. 

”Să vină cei străini să vorbească. Unii nu au salariile plătite!”

”Nu vreau să spun vreo prostie, să fiu iar contestat la mine acasă, la mine în ţară. Poate colegii mei stranieri pot să vă spună mai multe. Să îi chemaţi şi pe ei. Sunt de un an aici, ar trebui să ştie. Nu vreau să spun eu, să fiu eu arătat cu degetul. Iar eu, iar eu, Calcan.

O umilinţă, a văzut o ţară întreagă, ce să spun? Am plecat ce să mai? I-am salutat pe suporteri şi am plecat, ce să fac. Am dat tot ce am putut, atât s-a putut în seara asta. Îmi pare rău de ei, de Piteşti, de clubul ăsta. Nu ştiu, să îi chemaţi şi pe ei, pe străini, să vorbească. Acum două luni eram retrogradaţi. Am dat tot ce am avut mai bun, ăştia câţi am fost, români.

Am dat ce am putut şi s-a ajuns până aici. S-a spus, s-a spus, poate nu aşa direct. S-a spus mai voalat, asta e, ce să mai… E păcat, e frustrant, ajungem aici. Două luni de zile doar eu şi băieţii ăştia români ştim cât am tras să aducem echipa până aici, să prindem locul ăsta de baraj. Suntem două tabere, am încercat să facem una, să ne unim.

Asta e, asta a fost comunicarea, asta a fost strategia, organizarea, ce să vă spun. Poate au alţi colegi explicaţii, ce să va spun? O ruşine, o umilinţă, prima oară în carieră când păţesc asta.

Ceea ce s-a întâmplat în prima repriză, inexplicabil. Nu ai cum să mai revii în meci. E foarte greu. Asta a fost! Acum, la cald, s-a terminat. 6-1 sau cât a fost? Că nici nu m-am mai uitat. Ce să mai zic? Tenis! În continuare vreau să sper. Cum alţii ne dădeau retrogradati acum două luni… Eu am crezut ca un nebun că vom prinde barajul şi am prins în ultima secundă.

E suferinţă, asta e, ăsta e fotbalul. Săptămâna trecută era o uşurare… Întrebaţi-i şi pe cei străini, întrebaţi staff-ul, conducerea, o să vină şi ei să vorbească. Ne-am primit salariile la zi, poate a cântărit şi chestia aia, că la unii nu s-a plătit”, a declarat Calcan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri