Ultima oră
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers

Haos la o echipă cu pretenţii de play-off: ”Sută la sută sunt probleme acolo!” | EXCLUSIV

FC U Craiova 1948 Publicat pe 5 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21087274/1/rapid-bucuresti-fc-u-craiova-superliga-superbet-10-02-2023-1.jpg

Echipa UTA Arad a învins marţi, pe teren propriu, formaţia FCU Craiova 1948, scor 1-0, şi s-a calificat în semifinalele Cupei României la fotbal.

După un început de meci în care suporterii arădeni i-au adus un omagiu fostului finanţator al clubului, Nicolae Bara, arbitrul Horaţiu Feşnic a fost nevoit să oprească partida în minutul 3, pentru ca fumul provocat de torţele suporterilor să se împrăştie.

Postolachi a înscis unicul gol al întâlnirii, în minutul 16, iar UTA Arad s-a calificat în semifinalele Cupei României.

FC U Craiova avea ca obiectiv câştigarea Cupei României. Napoli a ratat acest obiectiv, iar acum i-a mai rămas să termine cu oltenii pe primul loc în play-out. 

În direct la Prima Sport, Vasile Mriuţă şi Mirel Albon au analizat situaţia de la echipa lui Mititelu. Fostul antrenor din Superligă susţine că echipa din Bănie nu mai este la fel de organizată ca în momentul în care Napoli a venit. 

”Sută la sută sunt probleme acolo!”

”Sută la sută sunt probleme acolo! Nu mai e aceeaşi organizare care era la venirea lui Napoli. Mie îmi plăcea cât de organizată era echipa, ataca şi se apăra împreună, jucătorii aveau tonus, dar acum nu se mai vede asta”, a spus Vasile Miriuţă, pentru Prima Sport. 

”E greu de spus ce se întâmplă acolo, nu suntem în vestiar. Sunt doi patroni, poate contează şi asta. Jucătorii au calitate, au fost luni în care evoluau mai bine decât echipele din fruntea campionatului, dar acum lucrurile stau total invers. Am văzut o echipă lipsită de de agresivitate, de viaţă cu UTA”, Mirel Albon, fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României. 

mail-share icon Email
viewscnt