Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Harry Kane, răspuns sincer când a fost întrebat despre Thomas Tuchel: ”Este o situaţie neobişnuită!”

Champions League Publicat pe 6 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21514907/1/kane.jpg

Formaţiile Paris Saint-Germain şi Bayern Munchen s-au calificat, marţi seară, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, trecând în optimi de Real Sociedad, respectiv de Lazio Roma.

La Munchen, Bayern a învins cu 3-0 Lazio Roma, prin golurile marcate de Kane ’39, ’66 şi Muller ‘45+2. În tur, a fost 1-0 pentru Lazio.

După meci, Harry Kane a oferit mai multe declaraţii. Atacantul englez a fost întrebat şi despre Thomas Tuchel, care va pleca de la Bayern Munchen la finalul sezonului. 

Starul englez a recunoscut că aceasta este o situaţie mai neobişnuită. 

”Este o situaţie neobişnuită!”

”Sperăm că putem folosi asta ca un punct de cotitură pentru restul anului.

Este o situaţie neobişnuită (n.r. plecarea lui Thomas Tuchel). Ca jucători avem responsabilitatea de a obţine fiecare victorie în fiecare competiţie, pentru antrenor, dar şi pentru club”, a spus Harry Kane, citat de Fabrizio Romano. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri