Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

HC Dunărea Brăila a anunţat prelungirea contractului pivotului Nicoleta Balog

Handbal Publicat pe 31 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21214491/1/350507004-651960506827488-4802299961997382138-n.jpg

HC Dunărea Brăila a anunţat, miercuri, prelungirea contractului pivotului Nicoleta Balog, componentă a echipei naţionale.

Noul contract este valabil două sezoane. “Sunt foarte fericită să îmi prelungesc contractul cu Dunărea Brăila.

 Îmi place foarte mult să joc aici şi mă simt ca acasă. Aştept cu nerăbdare noul sezon, precum şi ceea ce ne este rezervat pentru viitor”, a declarat sportiva.

Încă un transfer intern bifat de campioana României la handbal masculin

Campioana Dinamo Bucureşti a anunţat, joi, transferul jucătorului Tudor Buguleţ, de la Minaur Baia Mare, care a semnat pentru următoarele trei sezoane.

”Completăm lotul pentru următoarele trei sezoane cu un jucător tânăr şi valoros. Tudor Buguleţ (22 de ani / 1,91 m înălţime) se alătură campioanei României, urmând să evolueze pe postul de extremă dreapta, alături de Andrii Akimenko. Tudor Buguleţ este unul dintre pariurile noastre de viitor. Şi nu doar pentru Dinamo, ci şi pentru echipa naţională”, a anunţat, joi seară, Dinamo Bucureşti.

Buguleţ a jucat în ultimele trei sezoane la Minaur Baia Mare şi s-a format la Centrul de Excelenţă de la Sighişoara, unde a ajuns la vârsta de 14 ani.

Staful campioanei consieră că este un ”stângaci tehnic, cu o deosebită disponibilitate la efort, unul dintre jucătorii români cu un progres remarcabil în ultimii doi ani”.

În 2021, Buguleţ a debutat la echipa naţională de seniori, în mandatul lui Xavier Pascual.

”Sunt foarte fericit pentru această nouă provocare, pentru că Dinamo este cea mai bună echipă din România. Abia aştept să simt atmosfera făcută de suporteri şi să sărbătorim împreună orice victorie. Voi trage pentru îndeplinrea obiectivelor. Hai, Dinamo!”, este declaraţia noului jucător al campioanei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele