Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

HCDS Constanţa se reuneşte joi. Patru transferuri şi şase amicale de calibru pentru dobrogeni

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 14 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20740197/1/constanta.jpg

Echipa de handbal masculin HCDS Constanţa se va reuni în 15 iulie, cu pregătire centralizată şi în Slovenia, plus şase amicale puternice înaintea debutului în viitorul sezon.

Medaliată cu bronz în sezonul 2021-2022, HCDS Constanţa se va reuni peste o lună, iar după pregătirea locală va susţine, din 31 iulie, un cantonament în Slovenia.

În cele 12 zile de pregătire centralizată în Slovenia, HCSD Constanţa va disputa şi patru partide de verificare, cu echipe puternice: cu Gorenje Velenje (în 3 august), cu MRK Krka (6 august), cu RK Celje (9 august) şi cu RK Nexe Nasice (11 august).

După revenirea în ţară, handbaliştii de la HCDS Constanţa vor disputa alte două partide de verificare, cu Pick Szeged şi Steaua Roşie Belgrad, în 19 şi 20 august, în cadrul unui turneu la Sânnicolau Mare.

Campania de transferuri a echipei dobrogene nu este încheiată, iar în ultimele săptămâni au fost anunţaţi patru jucători noi: Andrei Drăgan (centru, de la CSM Focşani), Vlăduţ Rusu (portar, CSM Bacău), Valentino Ravnic (extremă stânga, RK Zagreb) şi Mike Brasseleur (inter dreapta, PAUC Handball – Franţa).

În sezonul viitor, HCDS Constanţa va evolua şi în European League, iar în Liga Naţională va debuta în 27 august.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele