Ultima oră
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad

Helmut Duckadam nu s-a putut abţine şi a râs de Gigi Becali după ce FCSB a ratat un nou titlu: ”Cât timp cât patronul nu are licenţa Pro, nu trece de locul secund!”

FCSB Publicat pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21136207/1/parteneriat-helmut-duckadam-game-world-29-07-2020.jpg

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

După ce a pierdut din nou titlul, Becali a anunţat schimbări masive la FCSB. El vrea să dea afară mai mulţi jucători, iar lui Elias Charalambous vrea să îi propună reducerea salariului.

După un nou titlu ratat, Helmut Duckadam a reacţionat. Fostul oficial de la FCSB nu s-a putut abţine şi l-a ironizat pe patronul Gigi Becali. Eroul de la Sevilla susţine că echipa bucureşteană nu va cuceri titlul, până când omul de afaceri nu va avea licenţa PRO. 

”Atât timp cât patronul nu are licenţa Pro, nu trece de locul secund!”

“Nu e o surpriză că Farul a câştigat campionatul, după jocul prestat în sezonul regulat şi în play-off. Era mai greu să câştige titlul în ultima etapă, dar pe dreptate şi merit a câştigat campionatul.

FCSB merge mult pe valoare individuală, dar ca echipă n-au un joc al lor. Cu acest lot şi completat Farul se bate sigur la titlu şi anul următor.

Nu se va întâmpla niciodată să conducă altcineva echipa. Am sperat toţi când a venit Edi Iordănescu, am văzut cât a ţinut treaba, deci la FCSB nu se va schimba nimic.

Gigi Becali să-şi ia licenţa Pro, iar atunci poate va reuşi să câştige campionatul. Atât timp cât nu are licenţa Pro, nu trece de locul secund.

Probabil că lui Charalambous îi e bine aşa cu contract prelungit, trece FCSB în CV şi merge mai departe”, a spus Helmut Duckadam despre situaţia de la FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele