Ultima oră
S-a aprobat! Un nou stadion, gata să fie construit în România S-a aprobat! Un nou stadion, gata să fie construit în România
E gata! Când va semna Florinel Coman cu viitoarea echipă E gata! Când va semna Florinel Coman cu viitoarea echipă
Alexandru Deaconu, delegat la o semifinală de cupă europeană Alexandru Deaconu, delegat la o semifinală de cupă europeană
Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae
Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia
Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid

Helmut Duckadam prevede dezastrul la Dinamo: ”Dacă va retrograda, va evolua în Liga 2? O să intre în faliment şi o să meargă în Liga 4!”

Dinamo Publicat pe 23 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20567534/1/duckadamfb.jpg

Dinamo nu a debutat cu dreptul în 2022, ba chiar nu a reuşit să ia nici măcar un punct, pierzând partida cu FC Argeş, de la Piteşti, cu 1-2. Fostul mare portar al Stelei, Helmut Duckadam, e sigur că dacă Dinamo nu se va salva de la retrogradare, nu numai că va fi un punct mare de cotitură, ci că va da faliment şi va relua proiectul din Liga 4.

Lui Dinamo îi va fi foarte greu să se salveze, pentru că jocurile sunt puţine şi ar cam trebui să câştige tot, dar poate să ajungă la baraj. Aveţi impresia că, dacă Dinamo va retrograda, va evolua în Liga 2? O să intre în faliment şi o să meargă tot în Liga 4. Acum depinde de ei, dacă vor reuşi să evite acest lucru”, a spus Duckadam pentru Fanatik.

FC Argeş a reuşit să obţină victoria în faţa lui Dinamo, scor 2-1, în cadrul primului meci al anului 2022 din Casa Liga 1. Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

Formaţia pregătită de Flavius Stoican nu a arătat tocmai rău, ba chiar a fost superioară celei antrenată de Andrei Prepeliţă. Neşansa şi ajutorul arbitrului Marcel Bârsan au făcut ca cele trei puncte să rămână pe stadionul „Nicolae Dobrin”.

Dinamo a avut primul gol anulat în minutul 25, pe bună dreptate. În minutul 51, Işfan a reuşit să facă şah-mat apărea dinamovistă şi a înscris din semi-foarfecă, după ce a preluat şi apoi s-a întors dintre doi adversari. 

În minutul 58, „câinii” au marcat un gol valabil, care a fost anulat ulterior de Marcel Bârsan. Cosmin Matei a fost autorul, iar motivul invocat a fost un fault în atac.

A doua reuşită a Argeşului a venit în minutul 67, dintr-un penalty foarte uşor acordat. Cristi Dumitru a fost cel care l-a obţinut, după ce efectiv a intrat în braţul întins al lui Patriche. Şerban a înscris apoi fără probleme. 

Dinamo a reuşit să reducă din diferenţă pe final, în minutul 86. Ivanovski a înscris un gol valabil de această dată, însă prea târziu.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele