Ultima oră
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au deschis scorul în primele minute VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gălăţenii au deschis scorul în primele minute
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

Henrikh Mkhitaryan a semnat!

Serie A Publicat pe 31 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21446993/1/henrik.jpg

Valul prelungirilor de contracte continuă la Inter Milano. După Federico Dimarco (2027) şi Matteo Darmian (2025), a venit rândul lui Henrikh Mkhitaryan să-şi reînnoiască acordul.

Astfel, internaţionalul armean (95 de selecţii, 32 de goluri) este acum sub contract până în 2026 cu finalista Ligii Campionilor.

De când a venit de la AS Roma în 2022, mijlocaşul ofensiv în vârstă de 34 de ani a jucat 73 de meciuri pentru Inter, marcând şapte goluri şi oferind şase pase de gol.

Fostul jucător al Borussiei Dortmund a avut 24 de apariţii în acest sezon, marcând două goluri şi oferind cinci pase de gol. El a câştigat Cupa Italiei în 2023 şi Supercupa Italiei tot în acest an.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele