Ultima oră
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”

Hermannstadt a renunţat la omul trimis la FCSB pentru meciul cu Slovan Liberec

FCSB Publicat pe 18 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19904792/1/caiado.jpg

FC Hermannstadt şi mijlocaşul ofensiv portughez David Caiado au ajuns, luni, la o înţelegere amiabilă în privinţa rezilierii contractuale, a anunţat clubul sibian.

David Caiado a venit la Sibiu liber de contract în sezonul 2019-2020 şi a bifat 21 de meciuri, reuşind trei pase de gol în Casa Liga 1.

Jucătorul de 33 de ani a mai evoluat la Sporting, Estoril, Trofense, Zaglebie Lubin, Olympiakos Nicosia, Beroe Stara Zagora, Tavria Simferopol, Vitoria Guimaraes, Metalist Harkov, Ponfferadina, Gaz Metan Mediaş şi FCSB.

La ultima formaţie, el a jucat doar un meci, cel cu Slovan Liberec, disputat, în toamnă, în preliminariile Ligii Europa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele