Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Hermannstadt revine pe loc de promovare directă. Reacţia lui Măldărăşanu. ”Veneam după un meci rău”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20689020/1/ml.jpg

FC Hermannstadt a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), pe Concordia Chiajna, în primul meci al etapei a VII-a a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Au marcat: Paul Batin 39' / Daniel Paraschiv 25', Ionuţ Năstăsie 50', Andrei Blejdea 89'.

Marius Măldărăşanu s-a declarat fericit de rezultat, în contextul în care succesul de la Chiajna vine după o remiză surprinzătoare, cu cei de la Slobozia.

”Ne aşteptam la un meci greu, foarte greu. Şi suprafaţa pune probleme oricărei echipe care încearcă să paseze, iar ăsta este stilul nostru, încercăm. Până faci o preluare trebuie să aşezi balonul, adversarul vine în presing şi e mai greu. Îmi felicit băieţii pentru că au câştigat trei puncte mari, contra unei echipe bune.

Sunt trei puncte importante în contextul în care veneam după un meci rău şi jucătorii au avut reacţie după un meci mai slab”
, a explicat Măldărăşanu la finalul partidei.

Sâmbătă, de la ora 15:00, este programat jocul Universitatea Cluj - Unirea Slobozia, iar duminică, de la 14:30, partida Petrolul - CSA Steaua.

După meciul de joi, echipa sibiană a urcat provizoriu pe locul 2, iar ”U” Cluj a coborât pe locul 3.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. Petrolul – 57 de puncte, 2. Hermannstadt – 56, 3. Universitatea Cluj – 54, 4. CSA Steaua – 45, 5. Concordia Chiajna – 40, 6. Unirea Slobozia – 36.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele