Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Herve Renard a devenit selecţionerul naţionalei feminine a Franţei! Ultima dată a pregătit Arabia Saudită

Fotbal Internațional Publicat pe 30 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21081604/1/equipe-de-france-feminine-franta.jpg

Herve Renard, care a părăsit recent naţionala Arabiei Saudite, a devenit, joi, selecţionerul reprezentativei feminine a Franţei. El îi succede antrenoarei Corinne Diacre, demisă la 9 martie.

Contractul lui Renard este valabil până în august 2024, ceea ce înseamnă că include şi Jocurile Olimpice. Tehnicianul în vârstă de 54 de ani a câştigat de două ori Cupa Africii pe Naţiuni, cu Zambia  şi cu Coasta de Fildeş.

Renard va anunţa primele sale convocări vineri, îm perspectiva meciurilor amicale cu Columbia şi Canada, din 7 şi 11 aprilie.

Olivier Giroud, omul recordurilor! La 36 de ani şi 178 de zile a devenit cel mai în vârstă jucător de câmp titularizat în naţionala Franţei

La 36 de ani şi 178 de zile, atacantul Olivier Giroud a devenit cel mai în vârstă jucător de câmp titularizat în naţionala Franţei într-o competiţie oficială. Giroud este titular în echipa Franţei care joacă împotriva Irlandei la Dublin, în grupa B de calificare la Euro-2024.

Olivier Giroud este şi cel mai bun marcator din istoria echipei Franţei, cu 53 de goluri.

Fotbalistul echipei AC Milan, Olivier Giroud, în vârstă de 36 de ani, a declarat că ar vrea să participe la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024, relatează Le Figaro.

Giroud este cel mai în vârstă jucător din lotul actual al naţionalei Franţei.

“Este mereu o plăcere să fiu în această echipă. Povestea nu s-a terminat, încă am dorinţa de a-mi aduce contribuţia”, a spus fotbalistul.

“Ar fi grozav să joc la JO, să particip la Jocurile Olimpice pentru ţara mea, evident. Este ceva ce lipseşte din palmaresul meu”, a afirmat Giroud.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri