Ultima oră
Trupa lui Sabău face un meci foarte bun în faţa liderului. ”Am pregătit bine jocul, am avut curaj” Trupa lui Sabău face un meci foarte bun în faţa liderului. ”Am pregătit bine jocul, am avut curaj”
Alex Chipciu vrea pace cu cei de la CSA Steaua. ”Şi eu am fost deplasat. Îmi cer scuze pentru jucători” Alex Chipciu vrea pace cu cei de la CSA Steaua. ”Şi eu am fost deplasat. Îmi cer scuze pentru jucători”
Rapid Bucureşti - Rabotnicki Skopje 87-57, în preliminariile FIBA Europe Cup Rapid Bucureşti - Rabotnicki Skopje 87-57, în preliminariile FIBA Europe Cup
”La fotbal, nu am naş, nu am fin, nu am familie”. Dan Nitor, decisiv cu FCSB ”La fotbal, nu am naş, nu am fin, nu am familie”. Dan Nitor, decisiv cu FCSB
VIDEO ǀ FCSB plăteşte tribut unui final de meci slab şi obţine doar o remiză cu Universitatea Cluj VIDEO ǀ FCSB plăteşte tribut unui final de meci slab şi obţine doar o remiză cu Universitatea Cluj
Cu Boloca titular, Sassuolo a pierdut cu Monza. Egal fără goluri între Torino şi Verona Cu Boloca titular, Sassuolo a pierdut cu Monza. Egal fără goluri între Torino şi Verona

Hoffenheim boicotează CM pe site-ul său din cauza încălcării drepturilor omului şi discriminării din Qatar

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20866875/1/hoff.jpg

Clubul Hoffenheim a anunţat, joi, că boicotează ediţia din acest an a Cupei Mondiale pe site-ul său din cauza încălcării drepturilor omului şi a discriminării din Qatar.

“În ultimii ani, departamentul media al TSG Hoffenheim a oferit relatări de la evenimentele fotbalistice majore. Am creat un cadru jurnalistic pentru a vă informa cu privire la turneele Cupei Mondiale şi Campionatului European pe canalele noastre. Ne-am axat pe jucătorii TSG care evoluează pentru ţările lor şi reprezintă TSG în plan global.

În acest an, vom omite acest tip de articole pe canalele TSG.

S-au scris deja numeroase articole, comentarii, s-au făcut filme, s-au publicat cărţi despre meritele şi pericolele organizării CM în Qatar, o ţară cu 2,8 milioane de locuitori, dintre care 90 la sută sunt muncitori migranţi din Asia. Sunt abordate circumstanţele dubioase ale procesului de premiere, condiţiile catastrofale de pe şantierele stadioanelor, impactul dăunător asupra climei şi condiţiile cadru necesare pentru un astfel de eveniment în deşert într-o perioadă neobişnuită. Însă focusul principal este asupra încălcărilor drepturilor omului şi discriminării care îi vizează pe homosexuali în statul autocratic din Golf”
, a notat Hoffenheim pe site-ul oficial.

Toate aceste elemente ne-au dus la concluzia că nu vrem să relatăm nimic de la această Cupă Mondială, a precizat clubul german.  

Cupa Mondială de fotbal din Qatar va avea loc în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele