Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Hora a explicat motivele pentru care a semnat cu o echipă din Liga 2. ”Putem face ceva frumos în acest sezon”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20556921/1/ih.jpg

Ioan Hora (33 de ani) a lăsat-o pe UTA pentru Hermannstadt şi se va lupta la promovarea în Casa Liga 1. Experimentatul atacant a explicat această decizie surprinzătoare, deoarece a fost atras de proiectul sibienilor, dar şi de oraşul propriu-zis.

”În primul rând, e un proiect care, cred eu, se poate realiza, adică această promovare cred că este un ţel important şi cred că o putem realiza împreună. De aceea am şi ales Hermannstadt, din cauză că are ţeluri importante şi cred că putem face ceva frumos în acest sezon.

Sibiul este un oraş frumos. Încă nu i-am cunoscut pe oameni, dar mare diferenţă între Sibiu şi Oradea, de unde provin eu, nu e. Cred că (n.a. sibienii) sunt oameni primitori şi călduroşi”, a spus Hora, pentru pagina de Facebook a sibienilor.

Hora mai avea şase luni de contract, dar a ales să plece de la echipa care l-a lansat în fotbalul mare. În acest sezon a reuşit să puncteze de patru ori, fiind al doilea marcator al arădenilor, după David Miculescu, care a înscris de şase ori.

În carieră, Hora a mai trecut pe la: Gloria Bistriţa, CFR Cluj, ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, Konyaspor, Akhisarspor, Elazigspor, FCSB şi Gaz Metan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele