Ultima oră
VIDEO | Liverpool - Luton 4-1. ”Cormoranii” au fost conduşi la pauză, apoi s-au descătuşat VIDEO | Liverpool - Luton 4-1. ”Cormoranii” au fost conduşi la pauză, apoi s-au descătuşat
In mijlocul scandalului legat de suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul unui jucător de top din ATP In mijlocul scandalului legat de suspendarea Simonei Halep, Patrick Mouratoglou a devenit antrenorul unui jucător de top din ATP
Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din Cupa Greciei Răzvan Lucescu, eliminat dramatic din Cupa Greciei
VIDEO | Ratare uriaşă în Liga Campionilor. Jucătorul lui Porto a crezut că a marcat VIDEO | Ratare uriaşă în Liga Campionilor. Jucătorul lui Porto a crezut că a marcat
O jucătoare în vârstă de 24 de ani a murit în timpul cantonamentului pentru meciuri de calificare la JO. Ea era suspectă de malarie O jucătoare în vârstă de 24 de ani a murit în timpul cantonamentului pentru meciuri de calificare la JO. Ea era suspectă de malarie
FCU Craiova a renunţat la un om cheie. "O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări” FCU Craiova a renunţat la un om cheie. "O perioadă foarte frumoasă, plină de realizări”

Horaţiu Moldovan a făcut anunţul legat de viitorul său: ”Mai am patru meciuri la Rapid”

Rapid Publicat pe 3 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21408331/1/rapid-bucuresti-universitatea-craiova-superliga-superbet-29-10-2023-1.jpg

Rapid riscă serios să îşi piardă titularul dintre buturi, pe portarul echipei naţionale, Horaţiu Moldovan, în perioada de mercato din iarnă.

Moldovan a afirmat că dacă îi va fi achitată clauza din contract va lua în calcul scenariul a de pleca din Giuleşti, dar şi de a rămâne în funcţie de oferta primită.

Varianta plecării lui Horaţiu Moldovan este posibilă

Goalkeeperul a confirmat, de asemenea, că suma aproximativă a clauzei de reziliere este de 800.000 de euro.

(n.r. – Rămâi la Rapid până în vară?) Asta e o întrebare pe care am primit-o în ultimele două săptămâni foarte des, mai am patru meciuri la Rapid şi apoi se va deschide perioada de transferuri.

Dacă cineva se va decide să plătească clauza, atunci mă pot gândi dacă fac pasul afară sau rămân în continuare la Rapid.

(n.r. – clauza de reziliere e de 800.000 de euro?) Asta nu e fair-play să vă spun faţă de clubul Rapid, dar e acolo, în zona asta”, a declarat Horaţiu Moldovan, conform Fanatik.

8 selecţii a strâns portarul în vârstă de 25 de ani pentru naţionala României. Horaţiu Moldovan a îmbrăcat tricoul ”alb-vişiniu” de 108 ori.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele