Ultima oră
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off

Horaţiu Moldovan, în faţa unui scandal de proporţii! Portarul lui Atletico Madrid va fi dat în judecată: ”Sunt pregătite deja actele!

Stranieri Publicat pe 2 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21545266/1/421592499-928384265311526-7982137378169298312-n.jpg

Impresarul lui Horaţiu Moldovan, Bogdan Apostu, a fost angajat până în vara anului 2023, dar se aştepta să fie luat în considerare de portarul român la momentul transferului în Spania, deoarece susţine că l-a adus pe Moldovan în SuperLigă în timp ce nu a reuşit nici în Liga 2.

Apostu a comparat transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Se spune că Florin Manea nu mai avea contract cu fundaşul central, dar când a semnat cu Spurs, impresarul a fost cu tânărul fundaş.

Horaţiu Moldova, dat în judecată de Bogdan Apostu

Impresarul a decis să pună capăt acestui război. După ce Bogdan Apostu l-a acuzat pe Horaţiu Moldovan de mai multe ori, acesta îl va trimite în judecată pe portarul lui Atletico Madrid.

Avocatul s-a referit la principiile care trebuie respectate, nu la cât de mult ar putea câştiga din proces.

„Nu aş vrea să mai vorbesc foarte mult despre asta. Ce am făcut în fotbal, nu am făcut pe scandaluri. O să îl dau în judecată, sunt pregătite deja actele. Eu nu ţip după bani. Mare parte din banii câştigaţi din urma procesului, dacă îl voi câştiga, îi voi dona.

Onoarea şi credibilitatea nu mi le vor lua nimeni. Nu am nevoie de banii lui Horaţiu. Contractele trebuie respectate, iar demnitatea şi onoarea trebuie să existe în fotbal. Nu este vorba de suma de bani, ci de principii”, a declarat Bogdan Apostu, conform Digi Sport.

Impresarul doreşte 3% din salariul fotbalistului din 2021 până în 2023. În plus, Apostu a cerut în instanţă 7% din banii pe care Atletico Madrid i-a plătit Rapidului pentru Moldovan.

„În primul rând, am de primit 3% din toate contractele avute de Horaţiu din 2021 încoace. Şi alţi 7% din suma de transfer la Atletico Madrid. Bani pe care eu i-am trecut în contractul lui, pentru că asta era modalitatea legală agreată cu juriştii şi avocaţii, urmând ca eu să-i facturez când se realizează transferul.

Iar el acum se face că uită…Contractual, el nu mai este reprezentat de mine acum. Şi nu vreau nimic din ce face el acum la Atletico. Nu vreau parte din salariul lui. A expirat contractul lui cu mine. Suntem bărbaţi, nu e niciun fel de problemă, chiar dacă moral lucrurile trebuiau să fie diferite. Însă când ne referim la ăia 7%, ăia sunt banii mei! Şi el ştie asta” . Totul ar fi pornit de la faptul că impresarul i-ar fi blocat transferul lui Denis Moldovan la CSA Steaua, fratele portarului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele