Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Hugo Lloris, pe urmele lui Cristiano Ronaldo? ”Contract de aur” pentru simbolul lui Tottenham

Premier League Publicat pe 11 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21121284/1/lloris.jpg

The Times susţine că portarului francez Hugo Lloris, în vârstă de 36 de ani, i s-a oferit un contract de aur pentru a se alătura campionatului saudit în sezonul următor.

De la sosirea lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr în această iarnă, Arabia Saudită a fost pe val. În timp ce se pregăteşte sosirea lui Lionel Messi cu un contract XXL, o altă vedetă a fotbalului este vizată şi este vorba de francez: Hugo Lloris. Potrivit cotidianului Times, portarul de 36 de ani este în vizorul regatului, care i-ar oferi un contract de aur pentru a se alătura în câteva săptămâni la Saudi Pro League.

Hugo Lloris joacă în prezent la Tottenham, unde mai are un sezon de contract şi un salariu mai mult decât confortabil de 115.000 de euro pe săptămână.

Potrivit presei britanice, deţinătorul recordului de selecţii (145) la echipa naţională a Franţei nu se va decide asupra viitorului său înainte de finalul sezonului. El are şi alte oferte pentru a-şi continua cariera după un an destul de complicat la Tottenham.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele