Ultima oră
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid
VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă VIDEO | Lord have mercy! Kyrie Irving, aruncarea anului în meciul sezonului! Paul George, "inconştient" de la distanţă
”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR ”Nu va rămâne din vară”. Nelu Varga a anunţat ce jucător nu vrea Dan Petrescu la CFR
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Burmaz egalează
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”

Ian Foster va antrena în Japonia

Rugby Publicat de Tudor Moisa pe 16 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21560322/1/all-blacks-foster.jpg

Fostul selecţioner al Noii Zeelande, Ian Foster, a fost numit antrenor al clubului japonez Toyota Verblitz, la şase luni după ce i-a condus pe All Blacks în finala Cupei Mondiale.

Foster, care a fost înlocuit de Scott Robertson după turneul din Franţa, va prelua conducerea clubului Verblitz din League One pentru sezonul 2024/25, reîntâlnindu-se cu fostul selecţioner Steve Hansen.

Hansen l-a avut pe Foster ca antrenor secund în cei opt ani în care a condus All Blacks şi este acum director de rugby la Verblitz.

"Bineînţeles că aştept cu nerăbdare să mă reîntâlnesc cu Steve şi să lucrez cu el", a declarat marţi Foster, care i-a succedat lui Hansen în funcţia de antrenor al All Blacks în 2019, într-un comunicat al clubului. "Am lucrat întotdeauna împreună şi am realizat multe lucruri minunate împreună". Foster se va reuni, de asemenea, cu mijlocaşul de minge al All Blacks, Aaron Smith, care s-a alăturat Verblitz într-un contract pe mai mulţi ani după Cupa Mondială.

Verblitz a anunţat marţi că l-a recrutat pe internaţionalul neo-zeelandez Joey Manu, de două ori câştigător al campionatului National Rugby League cu Sydney Roosters. "Abia aştept să mă întorc la rugby şi să joc în prestigioasa competiţie Japan Rugby League One", a declarat jucătorul de 27 de ani într-un comunicat. "Ştiu că tranziţia nu va fi uşoară, dar sunt pregătit pentru această provocare".

mail-share icon Email
viewscnt

Rugby

Ultimele articole Toate articolele