Ultima oră
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj

Ianis Hagi a renunţat la Pietro Chiodi şi a semnat cu o firmă uriaşă de impresariat: "Tata mi-a spus de ei!" Ce jucători mari mai sunt sub contract

Stranieri Publicat pe 29 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19375980/2/vlcsnap-2020-05-29-13h19m31s016.png

Ianis Hagi a dezvăluit că mutarea la Glasgow Rangers a fost perfectată prin intermediul noii firme de impresariat cu care a semnat, după ce a renunţat la colaborarea cu Pietro Chiodi.

Hagi jr. a semnat cu AC Talent, o firmă mare de impresariat pe care i-a prezentat-o chiar tatăl său.

  • Pique, Umtiti, Rakitic sau Lucas Vazquez sunt doar câţiva dintre juctătorii reprezentaţi de AC Talent.

Ianis a semnat un contract pe cinci ani cu Rangers, după ce scoţienii s-au înţeles cu Genk în privinţa transferului definitiv al românului.    

"Tata mi-a spus de ei imediat după ce am încheiat contractul cu Pietro (n.r. Chiodi). Eu sincer nu voiam să semnez, voiam să am o perioadă în care să stau singur, să aştept, să văd ce se întâmplă!

Le-am şi transmis agenţilor mei că prima opţiune pentru mine e Rangers, dacă ei mă vor şi au posibilitatea să mă cumpere
", spune Ianis Hagi.


Jucători aflaţi sub contract cu AC Talent

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19375980/3/jucatori-ac-talent.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele