Ultima oră
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi
MM Stoica, speriat de marea rivală din Superligă după ce a auzit ce vrea să facă: ”Nu m-aş bucura!”


MM Stoica, speriat de marea rivală din Superligă după ce a auzit ce vrea să facă: ”Nu m-aş bucura!”
Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur” Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur”
Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală
Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate” Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate”
VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani! VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani!

Ianis Hagi a spart gheaţa la Deportivo Alaves şi a reuşit o ”dublă” într-un meci din Cupa Regelui. Ce a spus presa din Spania despre prestaţia românului

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 3 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21370034/1/profimedia-0818031734.jpg

Ianis Hagi a reuşit să marcheze primele goluri în tricoul lui Deportivo Alaves, într-o partida din Cupa Regelui încheiată 10-0 în favoarea formaţiei sale.

Deportivo Alaves a câştigat fără drept de apel, scor 10-0, meciul din Cupa Regelui împotriva liderului din Liga 7 din Spania, Deportivo Murcia.

Mijlocaşul român, ajuns în La Liga sub formă de împrumut de la Rangers, nu a fost titular în partida din turul al doilea din Cupa Spaniei, dar a intrat în minutul 60 şi a reuşit să înscrie o ”dublă”.

Hagi a marcat primul gol la două minute după ce a fost introdus pe teren, profitând de o minge respinsă la el. În minutul 80 mijlocaşul şi-a mai trecut în cont o reuşită, de acestă dată reuşind să fructifice serviciul de la Alkain. 

Acestea au fost primele goluri ale lui Hagi la Alaves, el având o pasă decisivă în şapte meciuri jucate pentru formaţia spaniolă.

Ce a spus presa din Spania după reuşitele lui Ianis Hagi 

Presa din Spania nu a trecut cu vederea prestaţia jucătorului român şi l-au evidenţiat după partida încheiată cu scorul de 10-0. “A marcat al 6-lea gol al lui Alaves la doar câteva secunde după ce a intrat pe teren”, a spus jurnaliştii de la Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele