Ultima oră
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV

Ianis Hagi are foame de trofee la Rangers. "Sunt fericit că am revenit alături de colegi şi de fani, mi-au lipsit foarte mult" VIDEO

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 23 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20404614/1/ianis-hagi-rangers.jpg

Glasgow Rangers s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Scoţiei, după victoria de pe teren propriu cu Livingston, scor 2-0. Ianis Hagi a revenit după ce a fost infectat cu noul coronavirus şi a reuşit o pasă de gol. Internaţionalul român a declarat că vrea să câştige trofee la echipa scoţiană.

Ianis Hagi a fost introdus pe teren în debutul reprizei secunde, la scorul de 0-0, şi a pasat decisiv la reuşita lui Roofe din minutul 48.

Rangers şi-a dublat avantajul în minutul 64, prin Morelos.

Jurnaliştii scoţieni de la footballscotland.co.uk l-au notat cu 7 pe Ianis Hagi.

”Sunt fericit că m-am întors pe teren. Au fost două săptămâni foarte grele pentru mine din punct de vedere psihic, am fost departe de fotbal, departe de fani. Sunt bucuros că am primit 45 de minute în seara asta, mi-am ajutat echipa şi ne-am calificat în semifinale.

Susţinerea din partea fanilor şi a clubului a fost incredibilă. Acest lucru m-a ţinut motivat pe durata carantinei, în momentele grele din punct de vedere mental. Sunt fericit că am revenit alături de colegi şi de fani, mi-au lipsit foarte mult.

Jucăm aproape toate meciurile împotriva unor echipe care se apără jos, trebuie doar să găsim calea către primul gol. Ar fi bine dacă am marca în primele 10-15 minute. Jucăm în competiţii diferite, niveluri de dificultate diferite, trebuie să ne adaptăm, de aceea jucăm la Rangers.

Îmi doresc foarte mult un trofeu în startul sezonului, să ne dea un plus de moral. Avem ceva de demonstrat, ştim ce s-a întâmplat sezonul trecut. Vrem să cucerim trofeul”, a declarat Ianis Hagi la finalul meciului, pentru RangersTV.

Legendarul atacant Ally McCoist (58 de ani) şi antrenorul secund de la Rangers, Gary McAllister, au avut numai cuvinte de laudă pentru Ianis Hagi (22 de ani), care a ratat ultimele trei meciuri jucate de Rangers, în campionatul Scoţiei şi în grupele Europa League, din cauza infectării cu COVID-19.

"Intrarea lui Ianis a făcut diferenţa. A intrat perfect, a ştiut tot timpul ce trebuie să facă. A ţinut de minge, s-a simţit confortabil cu ea la picior. A oferit şi o pasă ideală de gol. Iese mereu în evidenţă când Rangers joacă acasă, în faţa unei defensive aglomerate. Este perfect să desfacă astfel de apărări. Are o tehnică deosebită şi este un fotbalist foarte inteligent. Am spus-o şi repet asta", a spus Ally McCoist, citat de Daily Record.

"În prima repriză, ne-a lipsit calitatea în faţa porţii. La pauză, managerul a decis să schimbe la pauză. Ianis a intrat pe teren şi a făcut diferenţa. Asta ne doream, Ianis a adus calitate în joc. A reuşit o fază frumoasă pentru a-i oferi pasa de gol lui Roofe. Ianis are un mare merit, pentru că a trecut prin momente grele, a avut COVID, a revenit de câteva zile. Mi s-a părut că a arătat foarte bine din punct de vedere fizic, a fost alert şi a adus ceva diferit în jocul nostru. De asta aveam nevoie, pentru că am avut probleme în ultima treime de teren. Ne-a lipsit ultima pasă, decizia finală, iar Ianis a adus calitate. Sunt încântat", a spus Gary McAllister, antrenor secund la Rangers.

Sursa foto: Twitter Rangers

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri