Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Ianis Hagi, contract de 100.000 de euro cu Mastercard: "Sportul ne aduce împreună!"

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 27 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20687028/1/romania-islanda-preliminariile-cm-2022-11-11-2021-5.jpg

Mijlocaşul lui Rangers a semnat un contract de publicitate cu Mastercard şi va încasa 100.000 de euro pe an.

Cu toate că este indisponibil până la finalul sezonului, din cauza unei accidentări, Ianis a ajuns la o înţelegere cu Mastercard şi face parte din campania ”Sportul ne aduce împreună”. Acesta a postat anunţul pe pagina sa de Instagram.

”Când marchez un gol, când dau o pasă de gol sau când ne iese o schema de joc, aşa cum o pregătim la antrenament, sentimentul e fantastic. Pasiunea pentru fotbal e parte din mine, pe teren trăiesc cele mai intense emoţii. Alături de colegii de echipă şi alături de fanii care sunt cu noi trup şi suflet, într-o voce. De azi, şi alături de Mastercard, căci «Sportul ne aduce împreună».”, a scris Ianis pe pagina sa oficială de Instagram. 

Mijlocaşul de 23 de ani mai are şi alte contracte de publicitate cu diferite brand-uri, printre care se numără companii precum Nike, Lay's, Pepsi sau Gillette. De pe urma acestor contracte sportivul român încasează cam 240.000 de euro pe an.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele